Yamaha  YAM 230B

Cijena:4.900,00kn
YAM 230B
YAM 230BYAM 230BYAM 230BYAM 230BYAM 230BYAM 230BYAM 230BYAM 230B

Opis

Za bezbrižnu i jednostavnu plovidbu ne postoji bolji odabir od YAM 230B. Ovo je prijateljsko, čvrsto malo plovilo, idealno za kampiranje i ribolov, kao pomoćni čamac na većim plovilima ili za uživanje u slobodnom vremenu. Jednostavan za slaganje i spremanje, koristi standardnu zračnu pumpu, dok lagana podnica se jednostavno smota – i Vaš YAM je jednostavan za spremanje na Vašem većem plovilu, prtljažniku automobila ili u garaži. Zasigurno ćete biti oduševljeni ovim stiliziranim, malim plovilom.

Uskočite u YAM i zaplovite lukama i marinama. YAM čamci na napuhavanje poznati su po jednostavnosti, stiliziranom dizajnu, jednostavnosti rukovanja i omjeru uloženo / dobiveno. Zaista doprinose bezbrižnoj plovidbi i dobroj zabavi. Postoji mnogo različitih modela, a svaki karakterizira čuvena Yamaha pouzdanost. Dok kobilica u "V" obliku osigurava čvrstoću, performanse agregata, agilnost i cjelokupan dizajn – sa tubama velikog promjera – nude sigurnost i komfor. Dodajte Yamaha vanbrodski motor, sa pouzdanim i svjetski poznatim performansama i dobivate zaista nenadmašan paket.

Savršeni partner

Yamaha vanbrodski motori poznati su po svojoj pouzdanosti i zadivljujućim performansama a YAM čamci na napuhavanje dizajnirani su kako bi zajedno činili savršeni par – od jedinstvenog podvodnog profila do optimiziranog kuta i visine osovine. Od zaista velikog izbora Yamaha vanbrodskih motora, savršenu kombinaciju vanbrodskog motora i plovila nije teško za pronaći.

Izrađeni da traju

Za maksimalnu čvrstoću i dobar izgled, svi YAM čamci na napuhavanje konstruirani su upotrebom HEYTEX® PVC materijala najnovije generacije, sa lijepljenim svim šavovima i spojevima za optimum vodo-nepropusnosti i sigurnosti. Rezultat je čista vanjska površina, iznimno otporna na vanjske utjecaje kao što su slana voda i sunce.

Brz i jednostavan za slaganje

YAM 230B ima lagane drvene letvice koje se jdnostavno smotaju s plovilom. Može se napuhati ili raspremiti za par minuta koristeći zračnu pumpu velikog protoka koja dolazi kao standard.

Izrađeni za brigu o Vama

Osim sigurnosnih karakteristika kao što su čvrste drške za nošenje ili "D"- prsteni, komfor je također važan prioritet. Uzmite za primjer naše zračne ventile – savršeno pouzdani i nepropusni, jednostavni su za upotrebu te su potpuno u ravnini sa tubom.

Jednostavni za transport

Svaki YAM čamac dolazi opremljen svime potrebnim za trenutnu plovidbu. Snažna torba za nošenje je izuzetno praktična, podnica i sve ostalo iznimno je laka za sastavljanje. Snažna nožna pumpa također dolazi uz samo plovilo – Vaš YAM čamac biti će spreman za plovidbu u vrlo kratkom vremenu.

Lagan i jednostavan za rukovanje

Detalji:

  • Izvrstan kao pomoćno plovilo
  • Visoko protočna zračna pumpa
  • Izdržljiva podnica
  • Stabilna i komforna plovidba
  • Jednostavan za kontrolu i rukovanje
  • Idealan za male Yamaha vanbrodske motore
  • Brzo i jednostavno spremanje

Cijena *

YAM 230B 4.900 Kn (s PDV-om)

* Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, informativne gotovinske maloprodajne cijene

Specifikacije

Marine

Dimenzije složen 102 cm x 58 cm x 29 cm
Podnica Drvene letvice
Širina 1.31 m
Maksimalno opterećenje 270 kg
Maksimalan broj osoba 2 (odrasli + dijete)
Max. snaga motora 2.9 kW / 4 ks (Yamaha preporuka)
Osovina Kratka (S)
Promjer tube 35 cm
Ukupna dužina 2.25 m
Broj komora 3
Težina 21.1 kg